Publiek ook stem in mooiste corsoboot

 

Dit kan het publiek voor het eerst stemmen op haar favoriete boot van het Varend Corso. Dat kan via de website www.varendcorso.nl. Zondag 2 augustus, aan het einde van de dag, wordt bekend gemaakt welke boot zich de winnaar van de Publieksprijs 2015 mag noemen.

Volgende week vrijdag, 31 juli, gaat het Varend Corso weer van start. Drie dagen lang zal de fleurige stoet onder andere trekken door het Westland, Den Haag, Delft en Maassluis. Dit jaar krijgt het publiek van het Varend Corso voor het eerst de kans om te stemmen op zijn favoriete boot. JEM-id, ontwikkelaar van de website, heeft ervoor gezorgd dat bezoekers drie dagen lang via de website (www.varendcorso.nl) op hun favoriete boot kunnen stemmen.

Voorheen werd de winnaar bepaald door een publieksjury, nu is het publiek de jury aldus Conny van der Hijden van de organisatie van het Varend Corso. 'Dit jaar willen we het publiek graag meer betrekken bij het stemmen en dat is goed gelukt', aldus Van der Hijden in een persbericht van JEM-id.

De stemmers doen het niet voor niks. Per dag zijn er, naast een Westlandse traktatie, twee kaarten voor de nieuwe culinaire theatershow Rudolph’s Christmas te winnen in het World Forum Theater in Den Haag.

Contact

Leukboeket
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2018 Leukboeket