Amaryllis bollen

 

Met Amaryllisbollen kunt u genieten van een lange bloeitijd.

Amaryllis bloemen zien er bijzonder exotisch uit en kennen een lange bloeitijd. Ze kunnen wel 7 weken bloeien! Grote amaryllis bollen geven grotere bloemen. Deze staan fier overeind op dikke rechte stelen. De bloemkleuren variëren van wit tot donkerrood. Bloembollenkopen.nl verkoopt ook dubbel gekleurde Amaryllisbollen, zoals de populaire Amaryllis Gestreept. Een tweekleurige bloem met rood witte strepen. Of kies voor de gedurfde oranje of rood gekleurde Wax Amaryllis.

 

Bestel een Amaryllis bol opgemaakt als kerstarrangement

 

Amaryllis

Dankzij de Amaryllis (Hippeastrum) kunt u ook in de winter van bloemen genieten. Amaryllissen zijn bolbloemen die in de huiskamer tot bloei komen en daar dan prachtig stralen. Een heerlijk feest van kleur in de wintertijd. Onderstaand vindt u ons assortiment van amaryllisbollen.

Bestel een grootbloemige amaryllis bol

Bestel makkelijk online een grootbloemige amaryllis bol. Kies uw favoriet en u krijgt deze bij u thuis geleverd. De amaryllis bollen komen direct van de Nederlandse kweker. Wist u ook dat u korting krijgt wanneer u meerdere Amaryllisbollen bestelt? Neem snel een kijkje in ons assortiment. Wij hebben een amaryllis voor iedereen!

Contact

Leukboeket
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Leukboeket