Valentijnsboeket

 

Valentijnsboeket voor hem of haar:

Op Valentijnsdag mag je laten merken hoeveel je om hem of haar geeft! Natuurlijk kun je dit benadrukken met mooie bloemen.

Geef een mooi valentijnsboeket aan jouw liefde!!

 

Bloemen bezorgen voor Valentijnsdag

Valentijnsdag de dag van de liefde. Bloemen bezorgen voor Valentijnsdag is elk jaar weer voor veel mensen een terugkomende traditie. Het is de dag dat u uw Valentijn romantisch verrast met een prachtige bos bloemen. Op onze website kunt u bloemen bestellen en laten bezorgen voor Valentijnsdag. Ook wanneer Valentijnsdag op een zondag* valt bezorgen wij (indien mogelijk)de bloemen bij uw liefde.

Bloemen bezorgen op Valentijnsdag doen wij tegen de normale bezorgkosten die wij het hele jaar berekenen.

* bezorgen op zondag = is sommige gevallen mogelijk mist de bloemist in een bepaalde plaats op zondag afleverd. Er is dus geen zekerheid dat dit lukt.

Alle orders zullen zaterdag 13 februari geleverd worden en in sommige gevallen op zondag 14 februari.

 

Exclusief assortiment bloemen en rozen

Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een exclusief assortiment bloemen voor u samengesteld die u kunt laten bezorgen voor Valentijnsdag. Opvallend zijn uiteraard de prachtige rode boeketten in romantische sferen. Wilt u bloemen laten bezorgen voor Valentijnsdag, dan raden wij u aan dit tijdig te bestellen op onze website. Wij zullen dan uw bloemen bezorgen op de door u opgegeven adres. Wij leveren door heel Nederland valentijnsdag bloemen. Mocht het niet meer mogelijk zijn dat wij de order nog kunnen versturen, in dat geval zullen wij dan uw bloemen bestelling doorsturen naar een collega bloemist in de plaats waar u uw bloemen wilt laten bezorgen. Zo komen de valentijnsdag bloemen dan toch nog op het juiste adres.

 

Anoniem bloemen bestellen en laten bezorgen voor Valentijnsdag

Wanneer u bloemen anoniem voor Valentijnsdag wilt laten bezorgen kunt u dat aangeven tijdens de bestelprocedure op onze website. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw bloemen op Valentijnsdag anoniem worden bezorgd. Indien u ervoor kiest uw bloemen op Valentijnsdag anoniem te laten bezorgen zullen wij al uw persoonlijke gegevens afschermen tijdens enige correspondentie over uw bestelling. Indien u naderhand vragen heeft over uw bestelling dient u altijd uw volledige factuurgegevens + factuurnummer aan ons te overleggen zodat wij zeker weten dat u de besteller bent van de anonieme bloemen bestelling. Anoniem bloemen bezorgen op Valentijnsdag is bij ons dus eenvoudig en bovenal gegarandeerd.

 

Bekijk online onze valentijnsdag: Boeketten - Bloemen - Rozen

Contact

Leukboeket
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Leukboeket