Valentijnsdag rozen

 

Valentijnsdag Rozen:

Op valentijnsdag worden er in de gehele wereld enorm veel rozen gegeven. De roos is het symbool voor de liefde. Juist op 14 februari Valentijnsdag verzorgen wij al jaren via onze eigen inkopers op Bloemenveiling Flora Holland Aalsmeer de mooiste rozen van de Hollandse kwekers.

Elk jaar proberen wij een mooie selectie te maken van het aanbod wat er op dat moment is op de bloemenveilingen en tegen de scherpste dagprijzen.

Gezien de grote vraag is het raadzaam om uw rozen wel tijdig te bestellen. Want met deze dagen gaat het om enorme aantallen en moeten wij bepaalde kleuren vastleggen voor Valentijnsdag. Zo bent u verzekerd van de mooiste rozen van Nederlandse bodem.

Wanneer u ook mooie rozen voor valentijnsdag wilt laten bezorgen nodigen wij u uit om op onze website te kijken of u daar iets moois kunt vinden.

Heeft u een speciaal verzoek, dan proberen wij altijd te kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

En niets is te gek want wij krijgen vele vragen. Zo werd er vorig jaar gevraagd of wij iemand rozen wilden sturen dit moesten er maar liefst 1000 zijn. Natuurlijk komen deze dingen wel eens voor, maar wij verzorgen ook gewoon 10 of 20 rozen. Want het gaat om het gebaar van de liefde.

Bekijk ons aanbod van mooie rozen:

Contact

Leukboeket
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Leukboeket