Kerstkrans

 

Kerst krans laten bezorgen? Leukboeket is de online bloemist die gespecialiseerd is in het maken van allerlei bloemenarrangementen voor kerst. U kunt hierbij denken aan : kerstkransenkerstkrans witkerstkrans roodkerstkrans met glitters of vele andere soorten kransen met een kerst sfeertje erin.

Kortom leukboeket is de juiste persoon om uw kerstkrans of bloemenarrangement voor de feestdagen te verzorgen. U kunt nu altijd een bestelling plaatsen zonder dat u naar de bloemenwinkel hoeft te gaan. De bloemist voor Nederland voor al uw bloemen en boeketten.

Dagelijks bestellen er vele nieuwe , maar natuurlijk ook onze vaste klanten bestellen boeketten via onze website. Makkelijk bestellen en hoe leuk is het om iemand te bedanken met een boeket.

Wij kunnnen uw bestelling overal afleveren in Nederland, en versturen het via speciale koeriers.

Heeft u speciale wensen of heeft u meerdere aantallen nodig, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor u.

Om een indruk te krijgen en het kerstgevoel te ontvangen kijk op onze kerstarrangementen .

Kerstkrans versturen of een kerstboeket laten bezorgen is nog nooit zo makkelijk geweest. Of u nu in Laren, Hilversum, Amsterdam, Almere, Naarden of Bussum een kerstkrans wilt laten bezorgen, wij regelen het voor u door heel Nederland.


Wij wensen u veel plezier op  onze website en alvast hele fijne feestdagen toe.

Contact

Leukboeket
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Leukboeket