Kerststuk Binderskeuze LB-KS 24

€ 25.00

 

U weet echt niet wat u moet bestellen, of laat het liever aan de vakman over.

 

Leukboeket vervaardigt uw kerststuk met de grootste zorg en wordt door gediplomeerde bloemisten/ specialisten gemaakt.

Vanwege de corona is het mogelijk dat er wijzigingen kunnen zijn wanneer dit door de overheid opgelegd wordt. Ook kunnen er aanpassingen gedaan worden omtrent leveringen vanwege de corona. Wij proberen natuurlijk zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te voldoen.

 

U kiest voor een vrije keuze en laat het over aan de specialisten die dagelijks de mooiste creaties maken voor haar klanten. Wel kunt u een voorkeur opgeven voor kleur(vermeld dit bij overige opmerkingen) dan zullen wij rekening houden met uw wensen.

Een leuk kerststuk om te geven, maar ook een leuk kerststuk om te ontvangen.


Er kan hier een lichte afwijking in zitten door het gebruik van bepaalde artikelen (kerstperiode), doordat wij met vers producten en dagprijs werken. Wij streven ernaar u een zo groot mogelijk boeket te leveren voor het besteedbare bedrag.


Leukboeket behandeld u opdracht(-en) voor uw bloemenarrangement(-en) met de grootste zorgvuldigheid. Wilt u een persoonlijk advies? Wij staan u graag te woord.

 

Wij willen u erop attenderen

 

Dat de getoonde foto's een indicatie geven van het product, maar wanneer er een grote vraag in een product is bestaat de mogelijkheid dat er hiervoor een vergelijkbaar product gebruikt zal worden.

Hierdoor kan het kerstarrangement iets afwijken van de foto. Wij streven er altijd naar om in dezelfde stijl uw bestelling uit te leveren, maar dit is in sommige gevallen niet altijd mogelijk. Wij hopen op uw begrip hiervoor.


Leukboeket biedt van ongeveer 3 tot en met 23 december diverse kerstbloemen aan: kerstboeketten, kerststukken en feestarrangementen, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de gewone bloemenarrangementen en -boeketten.


Leukboeket wenst u veel plezier met uw kerstarrangement / kerstbloemen fijne feestdagen toe.

Kies uw formaat:

Klein model
Normaal model ( € 32.95)
Groot model ( € 39.95)
XL model ( € 55.00)
XXL model ( € 95.00)
XXXL model ( € 150.00)

Kies uw bezorgdatum*:

Naam ontvanger*:

Bezorgadres*:

Postcode:

Woonplaats*:

Evt opmerkingen:

Tekst op (wens)kaartje of lint mbt (rouwboeket):

 
 

Contact

Leukboeket
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2022 Leukboeket