‘Share your love with flowers’ officieel van start

 

Afgelopen zaterdag 18 juli is met een' streetstunt' op diverse plaatsen in Amsterdam de campagne ‘Share your love with flowers’ officieel gelanceerd en van start gegaan. De campagne is een initiatief van Nederlandse sierteelt die op 1 augustus met een bloemenboot meedoet aan de Gay Pride. 

De ‘Share Your Love With Flowers’ campagne ging afgelopen zaterdag van start in Amsterdam met de streetstunt. Toen werden bloemen uitgedeeld. In samenwerking met Wendy, het magazine van Wendy van Dijk, werden tijdens de streetstunt bloemen uitgedeeld aan passanten op diverse plaatsen in Amsterdam. Door middel van de boodschap #ShareYourLoveWithFlowers op een bloemenkaartje hebben de ontvangers hun liefde voor bloemen via een foto op social media gedeeld. De Flower Girls en Boys ontvingen veel enthousiaste reacties op de vernieuwende campagne. Aan de ‘Share your love with flowers’ streetstunt werkten mee:Wendy magazine, Fransen Roses met Myrna en Red Naomi rozen, Choicy Gerbera met diverse gerbera’s, Meijer Roses met Avalanche en Sweet Avalanche rozen, Artemis Lilies met diverse lelies en Anco pure Vanda met Vanda Kanchana Magic Pink.

Dit jaar vindt Amsterdam Gay Pride plaats van 25 juli tot en met 2 augustus. Het overkoepelende thema van dit jaar is SHARE; het tonen van de Nederlandse diversiteit aan de wereld. Onder het motto: Share Love, Love Differences roept de Amsterdam Gay Pride iedereen op om deze visie te delen. De Nederlandse Sierteelt geeft hier gehoor aan door een campagne op te starten waarbij liefde gedeeld wordt door middel van bloemen. ‘Share your love with flowers’ is het overkoepelende thema waar meerdere acties aan verbonden zullen worden.

Met het uitdelen van bloemen tijdens de streetstunt is de campagne officieel van start gegaan. In de week van Gay Pride zal er een groot bloemenhart geplaatst worden op de Dam in Amsterdam. Tijdens een exclusieve cocktail in het Amstel Hotel zal de ‘Share your love with flowers’ campagne gelanceerd worden aan de (inter)nationale pers en genodigden.

Canal Parade
Op 1 augustus zal de veelzijdigheid van de Nederlandse sierteelt opvallend zichtbaar zijn op de botenparade van de Gay Pride. Een internationaal bekend floral designer ontwerpt de ‘Share your love with flowers’ boot en aan boord zullen modellen ontwerpen dragen van een bekend Nederlands ontwerper. DJ Ajen zal het geheel afmaken met fleurige muziek met een speciaal door hem geproduceerd anthem. Het zal een boot worden vol prachtige bloemen, waar de Nederlandse sierteelt volop tot zijn recht kan komen.

Samenwerking
Voor het ‘Share your love with flowers’ initiatief hebben meerdere partijen de handen ineengeslagen. FloraHolland, LM Flower Fashion, Mirakuleus, Sion, Westland Marketing en vele anderen partijen zetten zich belangeloos in om de sierteelt gezamenlijk te promoten.

Contact

Leukboeket
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2019 Leukboeket