Kerststukjes als kerstgeschenk

 

Kerstgeschenken

Wanneer u online kerststukken of kerstboeketten wilt bestellen dan kan Leukboeket.nl u daarbij zeker van dienst zijn. Wij hebben diverse kerststukken en kerstboeketten in ons assortiment 2014 opgenomen. Of het nu gaat om een  rood kerststukje als bedankje of om een wit kerststukje iemand fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar te wensen, het is allemaal mogelijk bij uw bloemist op het internet Leukboeket.nl

Aan de kerststukjes of kerstboeketjes kunnen ook speciale kerstkaartjes gedaan worden. Hier kunt u dan een korte tekst op laten plaatsen voor de ontvanger-ster.

Voor de kerstperiode houden wij ons assortiment sterk in de gaten, maar het kan gebeuren dat door een hogere vraag naar bepaalde producten er materialen uitverkocht raken. Wij passen dit zoveel mogelijk aan tov het getoonde fotomateriaal.

Relatiegeschenk voor de kerst

Online kerstgeschenken bestellen is heel gemakkelijk bij ons. U kunt dit doen door een kerstcadeau uit te zoeken en dan op de foto te klikken van het kerstcadeau dat u graag wilt bestellen. U komt dan meteen in ons bestelformulier terecht dat u stap voor stap door kunt lopen. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen dan helpen wij u graag om kerstgeschenken te bestellen.

Geef uw personeel of relatie een mooi kerststuk of kerstboeket met de kerstdagen.

Wij leveren door héél Nederland kerststukjes.

Contact

Leukboeket
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Leukboeket