Kerststukken en kerstboeketten 2023

 

Kerststuk of kerstboeket binnenkort weer op onze website

 

Na een lange zomerse periode is nu het weer toch goed veranderd. Van de mooie lange zomerse avonden gaan we nu naar de donkere avonden in de decembermaand.

De feestmaand met gezelligheid, lichtjes , kaarsjes en volop kerstversiering. In de vorm van een kerstplant als de kerstster of azalea, dan wel een schitterend kerstboeket met glitters en dennenappels. Voor de ander is het traditionele kerststuk niet weg te denken. Deze zullen ook dit jaar weer in de rode tinten gemaakt worden. Daarnaast zullen de kleurtjes goud en zilver wit ook tot het assortiment behoren.

Zoals u ziet zullen we voor vele wellicht iets leuks in de aanbieding hebben. Leuk voor zelf op de tafel te zetten of ook zeer geschikt om iemand blij te maken voor deze kerstperiode. Wat is er nu mooier om iemand een mooi kerststuk of kerstboeket te sturen en fijne feestdagen te wensen.

Wij regelen dit graag voor u. Makkelijk en snel kunt u dit via onze website doen. Heeft u speciale wensen of vragen neem gerust contact met ons op. We kijken samen naar de mogelijkheden die er dan zijn.

Hou onze site in de gaten wanneer de kerst 2023 online staat.

 

                                   kerstboeket of kerststuk bestellen

Contact

Leukboeket
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Leukboeket