Valentijnsdag Rozen

 

Rozen versturen op Valentijnsdag?

Romantisch kan bijna niet, rozen versturen op Valentijnsdag! Prachtige rode of witte rozen, een hele bos rozen of juist 1 roos... Het is altijd super om bloemen te ontvangen, vooral op Valentijnsdag! Welke vrouw wil nou niet een prachtige bos bloemen op Valentijnsdag? Aarzel dus niet om uw rozen te versturen naar uw Valentijn. Het u meer rozen nodig dan standaard op de website staat aangegeven neemt u dan contact met ons op. Maken maken uw boeket rozen voor u op maat.

 

Valentijnsrozen sturen

Valentijnsrozen sturen, dat kan ook anoniem! Anoniem rozen sturen? Vermeld dan geen naam op uw kaartje. Wij zullen uw gegevens dan niet doorgeven aan de ontvanger van uw rozen.

 

 

 

Langer plezier van uw rozen

Voor een langere bloeitijd van de rozen is het belangrijk dat de rozen goed worden schuin afgesneden en in een schone vaas met ruim water worden geplaatst. Bij een boeket rozen ontvangt u altijd een zakje snijbloemenvoedsel.
Vul een vaas met rozen dagelijks bij met water en zet de rozen niet op de tocht of in de zon. En plaats bloemen nooit in de buurt van fruit.
Op deze manier heeft u langer plezier van uw boeket rozen!

 

 

Bekijk ons aanbod van de mooiste rozen voor Valentijnsdag!!

Contact

Leukboeket
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2024 Leukboeket