Kerststuk Badhoevedorp LB-KS 22

€ 26.95

 

Een traditioneel kerststuk in de kleur rood

 

Leukboeket vervaardigt uw kerststuk met de grootste zorg en wordt door gediplomeerde bloemisten/ specialisten gemaakt.

Dit traditionele rode kerststuk hebben wij opgemaakt met; Nobilis groen (dennegroen) rode kaarsen of waxine lichtje, coniferen snijgroen kerstspulletjes o.a. denneappel en rode glasbolletjes.

Een leuk kerststuk om te geven, maar ook een leuk kerststuk om te ontvangen.


Er kan hier een lichte afwijking in zitten door het gebruik van bepaalde artikelen (kerstperiode), doordat wij met vers producten en dagprijs werken. Wij streven ernaar u een zo groot mogelijk boeket te leveren voor het besteedbare bedrag.


Leukboeket behandeld u opdracht(-en) voor uw bloemenarrangement(-en) met de grootste zorgvuldigheid. Wilt u een persoonlijk advies? Wij staan u graag te woord, ons telefoonnummer 06-52520607

 

Wij willen u erop attenderen;

 

Dat de getoonde foto's een indicatie geven van het product, maar wanneer er een grote vraag in een product is bestaat de mogelijkheid dat er hiervoor een vergelijkbaar product gebruikt zal worden.

Hierdoor kan het kerstarrangement iets afwijken van de foto. Wij streven er altijd naar om in dezelfde stijl uw bestelling uit te leveren, maar dit is in sommige gevallen niet altijd mogelijk. Wij hopen op uw begrip hiervoor.


Leukboeket biedt van ongeveer 3 tot en met 23 december diverse kerstbloemen aan: kerstboeketten, kerststukken en feestarrangementen, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de gewone bloemenarrangementen en -boeketten.Leukboeket wenst u veel plezier met uw kerstarrangement / kerstbloemen fijne feestdagen toe.

Kies uw formaat:

Normaal model
Groot model ( € 37.95)
XL model ( € 49.95)
XXL model ( € 64.95)
XXXL model ( € 89.50)

Kies uw bezorgdatum*:

Naam ontvanger*:

Bezorgadres*:

Postcode:

Woonplaats*:

Evt opmerkingen:

Tekst op (wens)kaartje of lint mbt (rouwboeket):

 
 

Contact

Leukboeket
Ondernemingsweg 15
1422 DZ Uithoorn

Wij zijn telefonisch bereikbaar op
Tel. 0252-767276
(uitgezonderd van zon- en feestdagen)

K.v.K. Amsterdam 33060080
Btw nr: NL0522.18.077.B.01
Rabobank Iban:
NL96RABO0378559354


Copyright © 2023 Leukboeket